hovipesu logo

Laadukkaat erikoispesuaineet ja tekstiilihuoltotarvikkeet 

Enemmän kuin pelkkä pesula!

LAADUKKAAT TUOTTEET KOTIIN PYYKINHOITOON

Hovipesussa on myynnissä huolella valittuja ja parhaiksi toteamiamme tekstiilien puhdistusaineita ja huoltotarvikkeita. Laadukkailla tuotteilla voit hoitaa itse kotona vaatteita ja kodin tekstiilejä. Erikoistuotteet saat helposti myymälästämme. Varsinkin arvokkaiden tekstiilien hoitoon ja säilytykseen kannattaa panostaa, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina. Tutustu myös pesupalveluihimme

Villan, silkin ja puuvillan nestemäiset erikoispesuaineet

Villa- ja silkkivaatteen voi pestä myös kotona. Villa ja silkki ovat arkoja materiaaleja ja vaativat erikoispesuaineen, jotta tekstiili pysyy hyvänä. Saat meiltä myös puuvillalle nestemäisen laadukkaan pesuaineen. Vaatteen pesu oikeilla pesuaineilla saa vaatteen pysymään hyvän näköisenä ja pidentää vaatteen elinikää.

Ekologiset pyykin- ja kodinhoitotuotteet

Hovipesusta saat ihastuttavat Hilma-Marian pyykin- ja kodinhoitotuotteet. Hilma-Marian tuotteet ovat kotimaisia, käsin valmistettuja ja ekologisia tuotteita. Tuotteilla saat raikkaan tuoksun pyykkiin ja kotiin. Valikoimissamme on Hilma-Marian pyykkietikka, pyykkäyspulveri, raikastuspulveri ja kuivausrumpuliinat. 

Sähköisyydenpoistoaineet

Erityisesti tekokuidusta tehdyt vaatteet ja tekstiilit sähköistyvät pakkasilla helposti ja alkavat vetämään puoleensa pölyä, liimautuvat iholle tai aiheuttavat pieniä sähköiskuja. Sähköisyys voidaan poistaa tekstiileistä siihen tarkoitetulla sähköisyydenpoistajalla. Sähköisyydenpoistajan käyttö on helppoa: ainetta sumutetaan tekstiilin pinnalle ja annetaan kuivua. Käsittelyn teho kestää useita viikkoja.

Ammattilaisten käyttämät tekstiiliharjat ja teippirullat

Ammattilaisten käyttämät tekstiiliharjat ja teippirullat poistavat tehokkaasti karvat kodin tekstiileistä ja vaatteista. Kovaan käyttöön suunnitellut tekstiiliharjat ja teippirullat sopivat erityisen hyvin lemmikkitalouksiin.

Henkarit, mattomuovit ja muut tekstiilinkäsittelytarvikkeet

Meiltä saat laadukkaat henkarit, mattomuovit ja muut tekstiilin käsittelytarvikkeet, jotka helpottavat tekstiilien säilyttämistä kotona. Jos säilytät vaatteita tai mattoja pitkään kotona, kannattaa panostaa säilytysolosuhteisiin, jotta tekstiili pysyy hyvänä.

Autamme mielellämme asiakkaitamme kaikissa tekstiilihuoltoon liittyvissä asioissa.
Ota yhteyttä!